McCormick X8

loading...

översikt

motor

X8:an är utformad för att passa de mest krävande behoven för jordbruksentreprenörer.
Den nya generationen X8 har fått en mer modern uppsyn och aggressivt utseende som inte går obemärkt förbi. Fullständigt omdesignad, erbjuder Premiere Cab stil för föraren. En rymlig arbetsmiljö med högkvalitativ passform och finish, ergonomiskt anpassade kontroller och lättanvända instrument, t. ex. 12-tums pekskärmskärm. Allt i hytten är konstruerad för att maximera förarkomforten.
Designad för att överraska med aggressiva, moderna stänkskärmar med fasta förlängningar och två LED-bakljus. Lätt-att-klättra-stege med fyra väl tilltagna steg integrerade med bränsletanken. Hi-SCR-system är integrerat i höger hyttstolpe för att ge fri sikt

X8-traktorerna drivs av den nya Betapower-bränsleeffektiva 6,7 liter, 6-cylindriga motorer med eVGT turboladdare och injektionssystem. 

Dessa motorer uppfyller Stage4 / Tier4 Final emissionsregler genom att använda en Hi-SCR katalysator i kombination med en DOC-katalysator för efterbehandling av avgaserna.

förarmiljö

hytt

Förarstol och upp-fällbar passagerarstol. Förarstolen har en stor, snygg och stoppad svängbar sits utrustad med luftfjädringssystem, helt automatisk höjdjustering och ryggstödsuppvärmning och ventilation för maximal körkomfort.  Passagerare kan också resa i komfort tack vare en innovativ, stoppad kompissits, som snyggt viks bort för att möjliggöra enklare och säkrare tillgång till hytten.

Hytten är designad med ergonomin i fokus och för att föraren ska ha klassens bästa runt om-sikt. Den slimmade takprofilen innebär också att traktorns höjd reduceras. Som tillval finns luftfjädrat förarsäte. Huvudreglagen är  integrerade i konsolen till höger, för att underlätta och ge en komfortabel manövrering. 

Hydraulik

VT-Drive transmission

Det hydrauliska systemet i X8 är konstruerat för att tillhandahålla högflödesförmåga, och erbjuder högkvalitativa komponenter och en bred konfigurationsflexibilitet för att uppfylla de specifika behoven hos lantbrukare och entreprenörer. Systemet har upp till sex bakmonterade fjärrventiler med ett totalt flöde på 140 l / min, en trefasflödesdelare, två mittmonterade och tre frontmonterade fjärrventiler och helt anpassningsbara kontroller. Alla funktioner styrs elektroniskt och kan konfigureras via en pekskärm.

Så lätt att använda att du inte klarar dig utan det längre.
VT-Drive väljer automatiskt den  mest lämpliga utväxlingen som möjliggör sömlös hastighets-utveckling utan att behöva växla. Att använda VT-Drive-överföringen är ganska lätt: släpp bara parkeringsbromsen, välj riktningen med kraftöverföringen och tryck på gaspedalen. Denna enkla funktion, kombinerad med intuitiva kontroller och ett användarvänligt pekskärmsgränssnitt, gör X8 nöjet att köra.

Du arbetar med den mest avancerade CVT-överföringen på marknaden. Det är en innovativ fyrstegsteknik, ett val för framtiden, och fördelarna är omedelbart uppenbara: bättre bränsleekonomi, jämnare körning, ökad effektivitet. Med VT-Drive-överföringen svarar X8 omedelbart på dina kommandon. Genom att kombinera en kraftfull motor med en ny generation av VT-Drive fyrastegs kontinuerlig variabel växellåda, ger X8 snabb acceleration och oöverträffad responsivitet.

Läs mer

https://www.mccormick.it/wp-content/uploads/2016/09/Brochure-X8_A4_2018_ING-OK.pdf