McCormick-Event

Öppet hus i Tomelilla!

Så var det dags för Öppet hus hos TrejonCenter i Tomelilla. Den 26-27/11 visades både maskiner och traktorer. Kunderna bjöds på "gofika" och glögg med tillbehör! Våra nya modeller visades och rönte stort intresse bland kunder och besökare.

Jorddemodagar i Skåne!

Under V 41 anordnade Trejon Center jorddemodagar på 3 olika ställen i skåne. McCormicks X7-modeller, både ProDrive och den steglösa VT-drive fick bekänna färg.

Skogsdag hos N.E. Reparationsservice 2015

McCormick visar den nya X6-modellen på skogsdag i Lidhult. 

McCormick Road Show hos Rasmussons Maskin 2014

Vi vill tacka Lars Rasmusson med personal för en mycket trevlig och givande Road show 2014. Vi visade upp X70.80, CX80LC, samt C-MAX80, som vi har haft på kampanj, hos dem. L.Rasmusson Maskin AB håller hus i Munka-Ljungby.

McCormick Road Show hos N.E. Reparationsservice 12-13/9 - 2014

N.E Repservice är en av de senaste återförsäljarna som MC Traktor (McCormick Sverige) tagit in. Nils med personal driver detta företag från Hamneda utanför Ljungby. N.E Repservice visade här upp den nya X7.440 samt X7.680 då Road Showen landade hos dem. Det kom många nyfikna personer till visningen, uppskattningsvis ca 350 personer. Vi vill tacka Nils och Evy för deras engagemang.

McCormick Road Show på Mittia Gårdsbruk 15-16/8 - 2014

Som en tradition har Mc Traktor ställt ut på Mittia-mässan i Ljusdal tillsammans med GLG Maskin AB Delsbo i flera år nu. Gottfrid driver företaget och har lång och mångårig erfarenhet av försäljning av lantbruksmaskiner och entreprenadmaskiner. På Mittia ställde vi ut X7.440, X7.680, CX100, C-MAX80 samt en äldre MTX, som Gottfrid monterat vägskrapa skopa m.m. från Drivex på. Vi vill tacka för ett bra arbete och bra mässa tillsammans.

McCormick Road Show på MaskinExpo 22-24/5 - 2014

McCormick ställde även ut på MaskinExpo 2014. Vi visade upp den nya X7.680, samt vår lilla kompakta CX80LC, som är den perfekta lilla snöröjaren, och som passar för entreprenadverksamhet, fastighetsbolag, kommuner som skal ha en liten trevlig kvalitetsmaskin för det mesta inom skötsel och underhåll. Även X7.680 drog till sig många blickar och det var många som köade för att få provsitta denna nya traktor från Argo Tractors, Italien.

McCormick Road Show på Elmia Lantbruk, Maskin & Fält, 22-25/10 - 2014

Så var det äntligen dags för ELMIA Lantbruk, Maskin & Fält 2014. Vi har länge gått och väntat på denna maskinmässa och att äntligen få ställa ut X7.680 samt den nya X6. Vi hade den bästa profileringsmontern man kan tänka och fullt med folk alla dagar. Responsen var mycket positiv, och många jonalister stannade till och ville ha ett ord med oss om dessa nya skapelser från Argo Tractors. På en av bilderna ser vi en av McCormicks absolut bästa säljare, och som jobbade aktivt under hela mässan.

McCormick Road Show på Demodagar i Skåne, vecka 38-40 hösten 2014

MC Traktor & McCormick har för andra året jobbat med TrejonCenter Tomelilla för att anordna dessa jordbearbetningsdagar i Skåne. Det är naturligtvis ett stort jobb att köra med alla dessa ekipage på 5 olika platser runt om i Skåne. Men tack vare den duktiga personalen vid TrejonCenter Tomelilla fungerar detta perfekt. Vi hade fantastiskt väder som syns på våra bilder, där Anders Nilsson ansvarade för soppköket i fält. Det var bra uppslutning med många trevliga kunder, som fick möjlighet att prova på att köra våra maskiner i fält. Tack Trejon för ett bra jobb och bra planering!

McCormick Road Show på Borgeby Fältdagar 25-26/6 - 2014

Borgeby Fältdagar är McCormick´s största visning och demodagar för hela året. Vi ställer ut med många maskiner som ska demoköras i fält, och vi hade även en monter där kunderna kunde provsitta och känna på de nyheter som vi i år visade upp. Vi körde med nya X7-serien i fält, och hade den även uppställd i montern. Naturligtvis bjöds det på korv och kaffe i McCormick´s tält, där våra trogna kunder från Skåne fanns på plats. Vi ser fram emot Borgeby Fältdagar 2015, och hoppas vi ses igen!

McCormick Road Show på Berglunda Gård 2014

Berglunda Gård är idag den nordligaste McCormick-återförsäljare som MC Traktor har idag. Berglunda Gård ligger utanför Piteå i ett samhälle som heter Altersbruk. Jonas och Karin driver bolaget och har en fantastisk anläggning. Vi hade en vintervisning, och där vi visade upp X70.80, MC 130 samt en C-MAX80. Det var många som hittade hit och var nyfikna på dessa traktorer, och en hel del fick även nöjet att provköra. Tack Jonas & Karin för er gästvänlighet!